Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 52. díl – Vídeňská káva

8. 05. 2011 | Cesty domů
Než budou známé výsledky jejího kompletního vyšetření, má Míla zdravotní dovolenou. Do práce nesmí, oddělení zatím povede podplukovník Mladý. Co se bude dál dít s kauzou Ctibor? Honza je vyděšený. Soňa měla autonehodu, při níž se zranil Ivan. Honza letí za kluky do bytu, kde teď žijí. Soňa ho uklidňuje, ale Honza o to víc trvá na svých požadavcích.

O kluky se bude dál soudit.  Rudolfovi otrnulo a stěhuje se zase z vily zpátky k Míle. Společně s Petrem zajdou také za Hlaváčkem. Jakou novinu pro něj mají tentokrát?

Sledujte padesátý druhý díl seriálu Cesty domů v pondělí 9. května ve 20.00 na Primě.


Než budou známé výsledky jejího kompletního vyšetření, Míla má zdravotní dovolenou a nesmí být v práci. Na její vystěhování z kanceláře přijde dohlédnout i Mílin oblíbený státní zástupce. Oddělení zatím povede podplukovník Mladý. Míle je jasné, že ten chce dát kauzu úplatného radního Ctibora k ledu, ale momentálně nemůže nic dělat. Pak se ale přihlásí nečekaný svědek. Ctiborova dcera a vdova po mladém automechanikovi Pekárková. Rozhodla se udělat všechno pro to, aby machinace svého táty zarazila. Aby nežila s pocitem, že její muž zemřel nadarmo.

Tereza si začíná uvědomovat, že některé okolnosti nejsou náhoda. Jak to, že se nadřízení dozvěděli o nemoci její šéfky, jak to, že horká stopa od Pekárkové byla na poslední chvíli zahlazena? Začíná jí být jasné, že všechny indicie vedou k Tomášovi.  Proč to dělá? Copak si neuvědomuje, že ohrožuje i Terezino místo? Tak dlouho jí trvalo, než si získala Honzovu a Vejnarovu důvěru, a teď má o všechno přijít? Jak dlouho bude trvat, než jim dojde, že práskačem je zřejmě Tomáš? A pokud to její kolegové zjistí, na čí stranu se Tereza přikloní?

Tomáš toho má na svědomí víc a v pravý okamžik umí odvést pozornost. V tu nejméně vhodnou chvíli Honzovi přizná, že měl autonehodu a naboural auto Soni, která právě vezla kluky. Honza strachy šílí a letí za nimi. V bytě, kde teď žijí s Romanem, není zrovna vítaný host. Ale pro jejich klid Honza navenek předstírá, že je všechno v pořádku. Ze svých požadavků ale neustoupí. Stále trvá minimálně na střídavé péči. Má šanci nad Soňou vyhrát?

Rudolf s Petrem jsou od svého výletu na hranice jako vyměnění. Rudolfovi se díky přiznání, že selhal, ulevilo. A Petr v sobě našel odvahu přemýšlet o budoucnosti s Pacinou. Ještě je tu ale Hlaváček a pomsta, na kterou oba myslí spoustu let. Hlaváček se uzdravil, takže přišel ten pravý čas. Petr s Rudolfem si ale uvědomí, že zastřelit ho by bylo moc jednoduché. Následky by nesli nejen oni, ale také jejich rodiny. Vymyslí proto něco jiného. Co řeknou Hlaváčkovi, až u něj zazvoní?

Šimon neváhal a uskutečnil svůj nápad. Dal do pořádku karavan a odstěhoval se do něj. Chybí mu v něm už jen maličkost – Vendy. Ta ale váhá. Ve vile jí nic nechybí a má strach o Lídu. Její sourozenci se taky odstěhovali a táta se vrátil zpátky k milence. Máma by ve vile zbyla úplně sama, jen se psem. Zůstane Vendy s ní, nebo ji Šimon přesvědčí, aby žila s ním v karavanu?



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 52. díl – Vídeňská káva:

Cesty domů - 52. díl – Vídeňská káva
Cesty domů - 52. díl – Vídeňská káva
Cesty domů - 52. díl – Vídeňská káva
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles