Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 50. díl – Věř, čemu chceš

1. 05. 2011 | Cesty domů
Petr vytáhne Rudolfa na výlet; jedou na místo, kudy kdysi utíkali za hranice a kde zemřela Jana Bernátová. Co tam najdou a jak na každého z nich zapůsobí setkání s minulostí? Kači a Ríša se stále víc sbližují s Ondrou, přestože se to jeho adoptivním rodičům vůbec nelíbí.

S čím na ně vyrukuje paní Dvořáčková? Lída se vrací z dovolené, kterou trávila s Karlem na Madeiře. Celou dobu se strašně těšila na svou rodinu. Jaké překvapení na ni čeká ve vile? Kauza Ctibor se pohnula dopředu, ale bohužel ne směrem, ve který hospodářská kriminálka doufala. V tisku se objevily důvěrné informace týkající se Ctiborova sledování. Kdo je vynesl ven?

Sledujte padesátý díl seriálu Cesty domů v pondělí 2. května ve 20.00 na Primě.


Petr má pro Rudolfa nečekaný návrh. Pokud se s ním má bavit o Hlaváčkovi a o pomstě, Rudolf s ním pojede na výlet. Na místo, kudy kdysi i s Janou Bernátovou utíkali za hranice. Rudolf je nápadem zaskočený, moc se mu tam nechce. Pokud mu chce Petr něco říct, mohli se setkat v hospodě, proč se mají vláčet až na hranice? Rudolf nesnáší sentimentalitu, od té tragické události tam nebyl. Nebo má jiný důvod? Jak společný výlet do minulosti dopadne? A k čemu se Rudolf Petrovi přizná?

Kauza Ctibor se pohnula dopředu, ale bohužel ne směrem, ve který hospodářská kriminálka doufala. V tisku se objevily důvěrné informace týkající se jeho sledování. Kdo je vynesl ven? Míla Honzovi a Vejnarovi věří. Věří také oni jí? Ale co Tomáš s Terezou? V týmu jsou noví. Někdo z nich to být musel. Jenže vina stejně padá na Mílu jako šéfovou. Čelí obvinění, že vyšetřování prodala za možnost získat post náměstkyně. Jak se Míla zachová? Zastaví případ, nebo v jeho vyšetřování bude pokračovat?

Pacina vezme věci do svých rukou a začne pátrat v Jarčině minulosti. A se svými poznatky se neváhá Jarce pochlubit. Přidá k nim taky hrozbu žaloby. Jarka ale opět uplatní svou svéráznou logiku. Místo aby se zařídila podle Pacininy rady a raději vyklidila pole, žaluje na Pacinu Petrovi. Nějaká vulgární mrcha přece ji, slušnou ženskou, nebude zastrašovat. Jak na její nářky zareaguje Petr? Prokoukne ji už konečně, nebo Jarce opět všechno s úsměvem odkývá?

Kači je skoro šťastná. Má muže, který ji miluje, a smí vídat svého syna. K úplné dokonalosti jí chybí jenom to, aby se povedla transplantace ledviny a Ondra byl zase v pořádku. Ondrova adoptivní matka paní Dvořáčková to ale vnímá jinak. Pro svého syna shání ledvinu, ne další domov. A už vůbec se jí nelíbí, že se Ondra s Kači a Ríšou tak skamarádil. Co když jí chce Kači syna ukrást?

Lída s Karlem se vrátili z Madeiry. I když tam bylo krásně a byla to vlastně její první dovolená po dlouhých letech, Lída je šťastná, že je zase doma. Karel je milý, vtipný, hodný, ale ona přesto celou dobu myslela na někoho úplně jiného. A myslela i na to, co se bez ní děje ve vile. Jak se ukázalo, její nejčernější obavy se naplnily. Jaké překvapení na ni doma čeká?



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 50. díl – Věř, čemu chceš:

Cesty domů - 50. díl – Věř, čemu chceš
Cesty domů - 50. díl – Věř, čemu chceš
Cesty domů - 50. díl – Věř, čemu chceš
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles