Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 46. díl – Na poslední chvíli

17. 04. 2011 | Cesty domů
Tereze se další kapitola riskantní akce s Lhotským vymkne z ruky a ona se ocitne ve vážném nebezpečí. Spolu s Vejnarem a Honzou ji pomáhá hledat i nová posila z protikorupčního odboru, kapitán Tomáš Hlaváček. Co Tomáše a Terezu spojuje?

Šimon se snaží zjistit, kdo mu ukradl peníze určené na odškodnění pro Vencla. Kosíkové mu namlouvají, že je mohla vzít Vendy. Bude Šimon svou lásku bránit, nebo uvěří jejich podezření? Zlata je naštvaná na Soňu, kvůli které se nemůže vídat s Vladimírem. Chce dát výpověď. Rudolf o svou vrchní sestru přijít nehodlá a pohrozí Soně, že pokud konflikt se Zlatou neurovná, tak ji vyhodí.  

Sledujte čtyřicátý šestý díl seriálu Cesty domů v pondělí 18. dubna ve 20.00 na Primě.


Šimon obrací byt vzhůru nohama, jestli peníze určené na odškodné někam nezapadly. Martin s Petrem si sami pro sebe zloděje označili bez jediné pochyby. Podle nich je ukradla Vendy. Co by se taky dalo od Bernátových čekat? Šimon chce, aby tohle hnusné nařčení odvolali, a málem se proto popere s Martinem. Pak mu ale v hlavě začnou hlodat pochybnosti. Bude Šimon svou lásku bránit, nebo uvěří podezření svého táty a bratra? A kdo peníze doopravdy vzal?

Jakmile se Kači dozvěděla, že Ondra potřebuje ledvinu, ani na chvilku nezaváhala. Konečně pro něj může něco udělat. Dluží mu to a dá mu ji, i kdyby se to Ríšovi sebevíc nelíbilo. Ale ten její pohnutky naštěstí chápe a plně ji podporuje. S ohledem na to, jaký zákrok ji čeká, Kači se rozhodla, že bude víc dbát o své tělo. Takže začne cvičit a jíst vitaminy. Čím zdravěji bude žít, tím zdravější bude její ledvina. Co jí na to řekne Ríša?

Lhotský nepřišel na rande. Že by se něco pokazilo? Jenže Tereza nerada prohrává, proto – přestože je sledovačka odpískaná – se za ním vydá. I když už ji nekryjí její parťáci. Jenže partyzánská akce se jí vymkne z ruky a ona se ocitne ve vážném nebezpečí. Spolu s Vejnarem a Honzou ji pomáhá hledat také nová posila z protikorupčního odboru, kapitán Tomáš Hlaváček. Zdá se, že ti dva se nevidí poprvé. Co Tomáše a Terezu spojuje? A jak pátrání po Tereze dopadne?

Rudolf je pěkně naštvaný. Proč se dozvěděl jako poslední o tom, že Zlata chce dát výpověď? Nic takového on nedovolí! Chce po Zlatě vysvětlení. Ale Zlata trvá na svém. Odchází kvůli Soně. To kvůli ní přišla o Vladimíra, už s ní nechce pracovat v jedné nemocnici. Rudolf o svou vrchní sestru ale přijít nehodlá, proto nařídí Soně, ať konflikt jakýmkoli způsobem urovná. Než by nechal odejít Zlatu, raději vyhodí Soňu.  


Soňa musí svým nejbližším zase lhát. A je z toho smutná. Před Lídou a zbytkem rodiny tají, že se stýká s Romanem a je s ním zase šťastná. Před Romanem raději nevyslovuje své obavy, jak tento fakt všichni přijmou. Roman ale plánuje společnou budoucnost. Dokonce pro Soňu kupuje nový byt. A protože chce, aby žili všichni pohromadě, jsou v něm i dětské pokoje pro kluky. Koupil by jí, na co by si ukázala. Soňa má ale jiné starosti, které se penězi vyřešit nedají. Nebo dají?


Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 46. díl – Na poslední chvíli:

Cesty domů - 46. díl – Na poslední chvíli
Cesty domů - 46. díl – Na poslední chvíli
Cesty domů - 46. díl – Na poslední chvíli
Cesty domů - 46. díl – Na poslední chvíli
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice