Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 43. díl – Volavka

6. 04. 2011 | Cesty domů
Soňa nehodlá dál přihlížet tomu, jak Zlatě někdo ubližuje. Když se k ničemu nemá její táta, pomůže vrchní sestře sama. Jenže nadělá víc škody než užitku. Honza nejenže není nadšený z nového parťáka, ale ještě dostane nevděčný úkol – má na Terezu dohlížet.

Ukáže se, že to nebude vůbec lehké, protože Tereza se pustí do nebezpečné akce na vlastní pěst. Martinovi leží Vendy pořádně v žaludku. Neschvaluje, že Šimon začal chodit právě s ní. Ten má ale jiné starosti než hádat se s bratrem kvůli holce. Vencl opět souhlasil s mimosoudním vyrovnáním – a Šimon neví, kde peníze sežene.

Sledujte čtyřicátý třetí díl seriálu Cesty domů ve středu 6. dubna ve 20.00 na Primě.

Soňa nehodlá dál přihlížet tomu, jak Zlatu někdo bije. Přece nebude tichým svědkem domácího násilí! Když se k ničemu nemá její táta, pomůže vrchní sestře sama. S Romanem se vydá k domu, kde Zlata bydlí. Jenže s násilníkem se setká dřív, než si stačila naplánovat, co přesně udělá. A zjistí, že všechno je trochu jinak, než se navenek zdá. Kdo je Vladimír Dobeš a proč jejich vrchní sestře tak ubližuje? A hlavně – proč to Zlata všechno strpí?

Honza nejenže není nadšený z nového parťáka, ale ještě dostane nevděčný úkol – má na Terezu dohlížet. Jako by neměl dost starostí se sledováním lidí propojených se Ctiborem a Hamzíkem. Ukáže se, že mít na krku ambiciózní policejní kuře bude těžší, než se zdálo. Tereza se nehodlá nechat odstavit od zajímavé akce a pustí se do ní na vlastní pěst. Jak dopadne její hra na volavku? A koho se na sebe snaží upoutat? Sledovaného muže, nebo svého nedobrovolného parťáka Honzu?

Poté, co z něj udělala falešného hráče, leží Vendy Martinovi pořádně v žaludku. Neschvaluje, že Šimon začal chodit právě s ní. Ten má ale jiné starosti než se hádat s bratrem kvůli holce. Vencl opět souhlasil s mimosoudním vyrovnáním a chce od každého tentokrát už jen sto tisíc korun.

Šimon neví, kde peníze sežene. Martin mu nabídl půjčku. A Vendy Martinovi zase dárek na usmířenou. Jenže Martin je tvrdá palice a s Vendy kamarádit nehodlá. Pokud to takhle půjde dál, bude si muset Šimon vybrat mezi svou rodinou a přítelkyní. Pro koho by se asi rozhodl?

Paní Venclová se konečně dozví, nač Jakub potřeboval její byt a všechny peníze. Staví pro ni dům, aby ji tam z léčebny přestěhoval a ona v něm mohla důstojně žít. Budoucí primář přece musí mít primářskou vilu. Zatímco paní Venclová je jeho plány do budoucna okouzlená, Martina svému bratrovi ani trochu nevěří. Může to myslet vážně? Po tom všem, co udělal a jak se k nim oběma choval?


U Míly doma se objeví nečekaná návštěva. Tereza si dodatečně přišla ke svolení podílet se na sledovačce. Míla jí to dovolí, ale není si jistá, jestli neudělala chybu. Z celého případu je pořádně nervózní a má chuť dělat to, co jí Rudolf zakázal – kouřit. Rudolfovi se nelíbí, že si ničí zdraví, ale vadí mu ještě něco jiného. Žije sice s Mílou v jednom bytě, tráví spolu ale čím dál méně času. Jak dlouho to bude Rudolf snášet?



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 43. díl – Volavka:

Cesty domů - 43. díl – Volavka
Cesty domů - 43. díl – Volavka
Cesty domů - 43. díl – Volavka
Cesty domů - 43. díl – Volavka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !