Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cesty domů - 41. díl – Nečekej

30. 03. 2011 | Cesty domů
Petr se snaží od Jarky získat zpátky peníze, které jí půjčil a které teď nutně potřebuje pro Šimona. Jenže s Jarkou je těžká řeč. Bude ochotná mu dluh vrátit? Ctibor dostane od Romana další splátku za pomoc v soutěži na stavbu radnice. Ale peněz si moc neužije.

Co se s nimi stane? Vendy a Šimon dál skrývají, že spolu chodí. Kosíkové už o Vendy vědí, kdy ale dvojice odtajní svou lásku před Bernátovými? Martina pozve ke Kači svou známou, matku několika adoptivních dětí. Jak tato návštěva ovlivní Kači v jejím rozhodnutí vidět svého syna?

Sledujte čtyřicátý první díl seriálu Cesty domů ve středu  30. března ve 20.00 na Primě.


Petr se snaží získat zpátky od Jarky peníze, které jí půjčil a které by teď potřeboval pro Šimona. Jarka ale bohužel není z žen, které stačí jen naťuknout. Jí musí Petr naplno říct, že by potřeboval peníze vrátit. Jenže na Jarčinu manipulativní logiku je jeho slušně vyslovená žádost pořád krátká. Ona je ráda, že jí Petr zachránil před exekucí. Ale zároveň myslela, že jsou přece rodina. A rodina si má pomáhat. Petr neví, co má dělat. Strašně rád by Šimonovi pomohl, ale nemůže. Podaří se mu peníze z Jarky dostat?
Hlaváček se vzpamatoval ze srdeční slabosti a může podstoupit menší operaci – zavedení stentu. Ve slabé chvilce upřímně děkuje Rudolfovi, ale pak nasadí opět masku neoblomného státního zástupce. Ani jeho vážný zdravotní stav ho neodvede od práce. Klienta, kterému rád poradí, si najde i v nemocnici. Vencl s ním konzultuje, jestli má od doktorů přijmout mimosoudní vyrovnání za své zasádrování. Hlaváček mu řekne svůj názor, Vencl pak ale dostane zajímavý nápad. Navrhne Soně, že za jednu noc s ní je ochotný žalobu stáhnout i bez požadovaných peněz. Co mu Soňa na jeho neslušný návrh odpoví?

Ctibor dostal od Romana další splátku za to, že nechal Romana vyhrát soutěž o výstavbu nové městské radnice. Peníze mu předá na parkovišti před obchodním domem. Jenže peníze se u Ctibora dlouho neohřejí. Než si je stačí i jen přepočítat, přijde o ně. Shodou okolností se k incidentu připlete Klecánek. Pro hospodářskou kriminálku tak získá pěkný úlovek. Stane se tento úspěšný zásah zpáteční jízdenkou na oddělení k jeho parťákům? Nebo bude velká šéfka pořád trvat na výpovědi?

Šimon a Vendy se se svým vztahem pořád moc nechlubí. I když už o něm ví čím dál víc lidí. Jenže Vendy zaskočilo, jak moc jsou proti ní zaujatí Kosíkové. Proto s odhalením Šimona před svou rodinou raději nespěchá. Řekne jim to, až bude opravdu muset. Navíc si pořád není jistá, jestli to s ní Šimon myslí úplně vážně. Zažít po tak krátké době další zklamání v lásce, to by už asi neunesla. Co si o jejich vztahu myslí Šimon? A k čemu se Šimon Vendy přizná?

Kači je možností vidět po patnácti letech svého syna trochu vykolejená. I když ji Ríša ve všem podporuje. Přijme Martininu podmínku a popovídá si s její známou, která má s adopcí velké zkušenosti. A opět propadne pochybnostem. Má právo rozbít svému synovi jeho stávající rodinu? Martinina známá jí otevřela oči, přesně to Kači potřebovala. Proto se rozhodne pomoct na oplátku zase Martině. Kam se Kači vypraví?



Zdroj: Prima

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 41. díl – Nečekej:

Cesty domů - 41. díl – Nečekej
Cesty domů - 41. díl – Nečekej
Cesty domů - 41. díl – Nečekej
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Sleduji a líbí se mi.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles