Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 40. díl – Vyrovnání

27. 03. 2011 | Cesty domů
Petr s Jarkou se vrací předčasně z lázní. Netuší, jaké překvapení na něj čeká. Šimon dělá lapiducha a navíc chodí s mladou Bernátovou. Šimon, Ríša a Alice na radu svých advokátů nabídnou Venclovi možnost mimosoudního vyrovnání. Vencl žádá půl milionu.

Jak se mezi sebou doktoři domluví? Honza se Soňou jedou do Prahy k soudu. Jak jejich první rozvodové stání dopadne? Kači stále víc touží vidět svého syna, kterého se musela po porodu zříct, a Ríša ji v tom podporuje. Dá jim Martina kontakt na rodinu, v níž chlapec žije?

Sledujte čtyřicátý díl seriálu Cesty domů v pondělí 28. března ve 20.00 na Primě.


Cesty domůPetr s Jarkou se vrací předčasně z lázní. Netuší, jaké překvapení a nepříjemnosti na něj doma čekají. Šimon dělá lapiducha v nemocnici a navíc i příležitostnou uklízečku. Petr je naštvaný. Bernát mu slíbil, že jeho synovi pomůže, Petr si tu pomoc ale představoval jinak. Šimon navíc začal chodit s Vendy, kterou Petr najde přímo u nich doma. Proč si ze všech holek musel Šimon vybrat právě ji? A ještě ke všemu se za Petrem v ordinaci staví Hlaváček.

S Hlaváčkem se nepotká jen Petr, ale i Rudolf. Bohužel za zcela jiných okolností. Hlaváčkovi se totiž udělalo zle a záchranka ho odvezla na kardiochirurgii. Rudolf mu řekne o tom, že před plánovanou velkou operací bude potřeba udělat ještě malý zákrok. Také mu prozradí, že doktoři se v případu Vencla domluvili na mimosoudním vyrovnání. Hlaváček, který chtěl na celou kauzu dohlédnout, má tedy smůlu. A s ním i Vencl, který sázel na jeho neústupnost.

Honza a Soňa odjíždějí do Prahy na první stání. Kluci netuší, co jedou rodiče zařídit, ale jako by vycítili, že máma s tátou už nechtějí být spolu. Jenže soudkyně havarovala a jednání bylo zrušeno. Honza toho využije a pozve Soňu na oběd. A protože Soňa neodporuje, Honza ve vzpomínání na staré dobré časy pokračuje a vodí Soňu po místech, která pro ně oba kdysi hodně znamenala. Kam až je společné vzpomínky zavedou?

Šimon, Ríša a Alice na radu svých advokátů nabídnou Venclovi možnost mimosoudního vyrovnání. Je to jediné řešení, jak se vyhnout soudu. Jak předpokládají, Vencl na peníze slyší, ale chce nehoráznou částku – dohromady od všech půl milionu korun. Zatímco pro Alici peníze nejsou problém a Ríša si s nimi taky neláme hlavu, Šimon vůbec netuší, kde je vezme. Spoléhal na to, že by mu mohl půjčit táta. Jenže ten už je bohužel půjčil někomu jinému.


Kači stále víc touží vidět svého syna, kterého se musela po porodu zříct. Vypráví Ríšovi o tom, jak ho hned po porodu viděla, jaké mu dala jméno a že mu celé roky kupovala dárky k narozeninám. Ríša k nim pozve na návštěvu Martinu. Vysvětlí jí, že nechtějí Kačinu synovi obrátit život vzhůru nohama. Jenom by ho chtěli zdálky, opatrně a nenápadně vidět. Bude s tím Martina souhlasit a dá jim kontakt na rodinu, v níž chlapec žije?



Zdroj: Prima

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 40. díl – Vyrovnání:

Cesty domů - 40. díl – Vyrovnání
Cesty domů - 40. díl – Vyrovnání
Cesty domů - 40. díl – Vyrovnání
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles