Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 36. díl – Nedaruju ti to

13. 03. 2011 | Cesty domů

Další díl seriálu Cesty domů nese název Nedaruju ti to. Svědek incidentu v autodílně potvrdí, že úmrtí Pekárka nebyla nešťastná náhoda, ale že ho Honza ze střechy shodil. Honza tuší, že svědek je falešný. Podaří se mu to dokázat? Rudolf má vztek. Ředitel nemocnice chce kvůli incidentu s Venclem Šimona vyhodit.


Jenže Ríša se přizná, že mu pomáhal. Dostane taky vyhazov? Vendy se sejde se Šimonem. Nechce, aby ji pořád zachraňoval, když se kvůli ní dostává do problémů. Poslechne ji? Pacina se odhodlá a zajde navštívit Petra domů. Tam ale zjistí, že doktor odjel do lázní. A neodjel tam sám. Co Pacina udělá? Sledujte třicátý šestý díl seriálu Cesty domů v pondělí 14. března ve 20.00 na Primě.


serialHonzovy nejčernější noční můry se potvrdily. Údajně existuje svědek, který viděl, jak Pekárka ze střechy shodil. Honza tuší, že svědek je falešný a že v tom může mít prsty Roman. Jenže nemá žádný důkaz. Místo toho čelí obvinění z vraždy a čeká ho několikahodinový výslech před policejní inspekcí. Honza je natolik zkušený policajt, aby věděl, že jeho vyhlídky nejsou nijak růžové. Míla sice věří v jeho nevinu, ale Honza si vůbec není jistý, jestli to bude stačit.


Rudolf má vztek. Jako by neměl dost starostí s pacienty, ještě musí řešit válku mezi doktory. Vencl se chová, jako kdyby jeho zasádrování byl málem pokus o vraždu. Stěžuje si až u ředitele nemocnice Dvořáka, který má jasno: Šimona z nemocnice vyhodí a všem se uleví. Jenže Rudolf s ním nesouhlasí. Moc dobře ví, že šlo jen o běžný doktorský vtípek, navíc ho Šimon zorganizoval kvůli jeho dceři. Pak se mu ale přizná Ríša, že se sádrováním pomáhal. Rudolf je na mrtvici: vyhodí Dvořák i jeho?


Kači je šťastná, že se po dlouhé době mohla vidět s Martinou. Martinu sice přivedly do Hradiště starosti o matku a tahanice s bratrem, ale i tak si kamarádky našly dost času pro sebe. Kači potřebovala s Martinou probrat tolik věcí! Martina jí v životě moc pomohla a Kači na její radu dá. A ona jí teď radí, aby se nebála, že jí Ríša uteče, protože pro něj není dost dobrá. A hlavně aby před ním nic netajila. Dá Kači na Martininu radu? A co se od ní Ríša dozví?


honzaŠimon tuší, že pomsta Venclovi nezůstane bez následků. S vyhazovem z nemocnice by se nějak smířil, ale trestního stíhání se bojí. Nejvíc ho mrzí, jak se celá věc dotkla táty. Přesto nelituje. Kvůli Vendy by to klidně udělal znovu. Není to zvláštní? Aniž by chtěl, nějak mu přirostla k srdci. Kam se poděla jeho dřívější nenávist? Vendy si moc dobře uvědomuje, že se mezi ní a Šimonem děje něco zvláštního. Nechce, aby ji Šimon pořád zachraňoval a ona zase jeho. Aby si navzájem něco dlužili. To se ale lehko řekne...


Pacina se sice v Bernátovic vile nenudí a pomalu se smířila s tím, že tu ještě nějakou dobu zůstane, ale jedno jí přece jen chybí. Nemůže si sem nikoho přivést. Nejen klienty, ale ani přátele. Obzvlášť jednoho. Petra Kosíka. Tak se vydá za ním. Otevře jí překvapený Martin, který je rád, že konečně vidí ženu, již jeho táta tak dlouho tajil. Ale mrzí ho, že jí musí říct něco, co ji zabolí. Petr odjel do lázní. A neodjel tam sám. Jak se Pacina po této zprávě zachová?


Sledujte třicátý šestý díl seriálu Cesty domů v
pondělí 14. března ve 20.00 na Primě.


Zdroj: Prima


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Taky ho sledujeme, je celkem zajímavý.
Obrázek uživatelky
profil
tak alespoň dalších 50 dílů!
Obrázek uživatelky
profil
Určitě záleží na vkusu-nám se seriál líbí
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles