Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cesty domů - 33. díl – Můžu tě obejmout?

2. 03. 2011 | Cesty domů
Roman se rozhodne k dost nečekanému kroku. Přizná se Soně ke všemu špatnému, co kdy udělal. Soňa si s hrůzou uvědomí, že všechno, co se Honza pouze domýšlel, je pravda. Jak se po Romanově zpovědi Soňa zachová? Vendy je z nejhoršího venku a našla dost síly, aby čelila své rodině a aby se zase vrátila do práce.

Co se ale stane, až narazí na Vencla? Šimon se vrací zpátky domů a zjišťuje, že nikomu nechyběl. A že zatímco on se staral o Vendy, Helča si sbalila věci a vypadá to, že se chce starat o někoho jiného. Po svém posledním průšvihu našla Monika opět dočasný azyl u Míly. Jak dlouho tam pohromadě s ní a Rudolfem vydrží?

Sledujte třicátý třetí díl seriálu Cesty domů ve středu 2. března ve 20.00 na Primě.


Roman se rozhodne k dost nečekanému kroku. Přizná se Soně ke všemu špatnému, co kdy udělal. Soňa si s hrůzou uvědomí, že všechno, co se Honza pouze domýšlel, je pravda. Roman podváděl, podplácel a zastrašoval. Jeho zpověď se Soňou zamává. Mohla by s ním ještě žít? Otázka je, jestli Roman udělal v životě pro někoho taky něco dobrého. Něco by se našlo. Bude to Soně stačit k tomu, aby zapomněla na Romanovu temnou stránku a vzala ho zase na milost?

Vendy je z nejhoršího venku, po potratu už se jakž takž uklidnila, snad najde dost síly, aby čelila zvědavým otázkám své rodiny. Okamžitě pozná, že rodina ví, čím si prošla. Vendy po všech žádá, aby dělali, jako že se nic nestalo. Vendy moc dobře ví, že špatné nálady se zbaví jedině v práci, kde bude v jednom kole a nebude mít čas hloubat nad svým osudem. Silná už se na to cítí dost. Bude mít ale dost síly i v okamžiku, když se v hospodě objeví Vencl?
Šimon se vrací domů s hlavou zamotanější než předtím. Je mu líto Vendy a rád se o ni postaral. Proč na ni ale musí pořád myslet? Je přece Bernátová a on ji nesnáší. A jak vyřeší skomírající vztah s Helčou? Když Šimon dorazí domů, překvapeně zjistí, že nikomu vlastně nechyběl. A že Helča v jeho nepřítomnosti vyřešila jejich partnerskou krizi po svém. Od Kosíků se právě stěhuje. A svou starostlivou péči přenesla na někoho jiného.
Po svém posledním průšvihu, kdy ji srazil ze schodů muž, od kterého vyloudila peníze, našla Monika azyl zase u Míly. Ale společné bydlení nikomu neprospívá. Rudolf z Moniky šílí a Míla neví, jestli má dřív uklidňovat dceru, nebo milence. Jednoho večera Rudolfovi dojde trpělivost a pošle Moniku pryč. Míla s ním ale nesouhlasí. Kam se její svéhlavá dcera poděje? A z jakého průšvihu ji Míla bude tahat zase příště?


Honza veze kluky na zápas, ale porouchá se mu auto. Jako naschvál je první, kdo jede kolem, zrovna Roman. Jeho pomoc ale ješitný Honza odmítne, přestože Roman má úplně stejnou cestu. A kluci jsou s tátou zajedno, vědí, že Romana nemá rád. S tátou jsou šťastní a je jim jedno, co dělají, hlavně, že můžou být spolu. Proto jim vůbec nevadí, že prošvihli zápas a že pěkně vymrzli. Soňa ale nadšení Honzy ani svých synů nesdílí.

Zdroj: Prima

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zaujímavé zápletky
Obrázek uživatelky
profil
Tak uvidíme jak to všechno nakonec dopadne. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to páté přes deváté
Obrázek uživatelky
profil
zaujimavo zapletené
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles