Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 301. díl

5. 11. 2014 | Cesty domů
301. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název „Martinka“ a sledovat jej můžete 5.11. 2014. Doktor Salák těžce nese smrt své ženy, opíjí se a zanedbává své povinnosti - včetně nejdůležitější pacientky, Evy Venclové. Rudolf mu to vyčítá. Pohádají se a nechtějí už spolupracovat.

Blanka začne Saláka odepisovat taky. Je rozhodnutá postupovat u Evy podle sebe – zachránit především ji a obětovat její dítě. Vencl přestává zvládat starost o Evu a neustále nervové vypětí. Nechce se ale ani přes její naléhání od ní hnout.  

Cesty domů 301. dílZjistí se, že ostatky lidského těla nalezené na zahradě domu, kde bydlel kdysi Hedin manžel Navrátil, patří Nadě Konůpkové, sestře Ester. Ta, když se to dozví, je přesvědčená, že její sestru Navrátil zabil. Navštíví Hedu. Heda se jí snaží vysvětlit, že se všechno muselo stát dávno předtím, než Navrátila poznala. Jejich rozhovor ale přeruší Miky a Konůpkovou sprostě vyhodí.

Heda chce v 301. dílu seriálu Cesty domů s datem 5.11. 2014 vše urovnat. Lucie jí sežene od Hynka i přes jeho varování adresu Konůpkové. Heda uzná, že se v Mikym asi mýlila. Už ví, že jí k sobě vzít nechce a jen kazí vše, s čím přijde do styku. Pokusí se urovnat roztržku s Rudolfem a Blankou a poprosí je, aby mohla zůstat u nich. Ti samozřejmě souhlasí.

Vztah Jaryna a Emy se v 301. dílu seriálu Cesty domů s datem 5.11. 2014 rozvíjí. Oba jsou šťastni, že mají jeden druhého. Eva zkolabuje. Salák, který se dal mezitím trochu dohromady, je naštěstí střízlivý a v práci. Přes nesouhlas Blanky se dá opět dohromady s Rudolfem a pokusí se zachránit Evu i dítě.

Vencl, který konečně usnul, se dozví o Evině kolapsu. Nevydrží obrovský tlak a málem se pokusí se o sebevraždu skokem ze střechy nemocnice. Naštěstí ho tam najde Sváťa a odvede ho zpátky.

Riskantní pokus Rudolfa se Salákem v 301. dílu seriálu Cesty domů s datem 5.11. 2014 vyjde a povede se zachránit Evu i její dítě – dceru Martinu. Salák dostane u Blanky druhou šanci. Simona se stává ústavní soudkyní. Celá rodina jí gratuluje a slaví. Hynek veze z oslavy Lucii domů. Když se s ní před domem rozloučí a odjíždí, vidí, jak Lucii spřed domu unese cizí auto. Nestačí tomu zabránit…   

O seriálu Cesty domů:


ČR 2014. Režie: Jiří Adamec. Hrají: Alois Švehlík, Jana Janěková, Roman Zach, Veronika Freimanová, Petr Lněnička, Petr Štěpán, Henrieta Horňáčková, Martina Hudečková, Miroslav Etzler, Tereza Kostková, Filip Čapka, Radúz Mácha, Markéta Hrubešová, Milan Bahul, Petra Horváthová, Petr Konáš, Iva Kubelková, Ladislav Hampl, Kristian Mejstřík, Dušan Müller, Dalibor Kubečka, Jan Šimůnek, Zdenka Perlíková-Záhorská, Radka Hrotková, Lenka Jelínková, Vendula Pumprlová, Tereza Hůlková, Sebastian Pošmourný, Monika Veverová, Matyáš Leier, Stanislav Havrda, Tereza Švejdová, Lucie a Barbora Šimkovy a další.

Sledujte 301. díl seriálu Cesty domů vysílaný
ve středu 5.11. 2014 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 301. díl:

Cesty domů 301. díl
Cesty domů 301. díl
Cesty domů 301. díl
Cesty domů 301. díl
Cesty domů 301. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík