Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cesty domů - 3. díl Zápas

26. 09. 2010 | Cesty domů

Honza se nečekaně dozví, že Soňa není v noci doma. Je vzteky bez sebe, podezřívá ji, že si našla milence. Jenže Soňa mu nic nechce říct. Ještě ne. Rozmyslí si to a najde nakonec odvahu říct Honzovi o Romanovi? Vzdá Honza boj o manželku a vrátí se do Prahy? Dívejte se na čtvrtý díl nového původního seriálu Cesty domů v pondělí 27. září ve 20.00 na Primě.

Honza udělal krok dopředu – našel si práci v hospodářské kriminálce v Hradišti. Ale není zrovna dvakrát nadšený. „Tady tě nedostanou kulky, tady tě dostane nuda,“ vysvětluje mu nový kolega Vejnar. Honza se bojí, že má pravdu. Pokud jde o Soňu, stále přešlapuje na místě. Nebo spíš o krok couvl. Spí v dílně, snáší Rudolfovy narážky, zahodil poslední zbytky hrdosti, ale pořád to nestačí. Navíc nečekaně zjistil, že Soňa nebyla v noci doma. Je vytočený, když mu nechce nic říct. Má milence? A kdo to – sakra – je? 

Soňa ví, že Honza něco tuší, ale kličkuje. Ještě se jí nechce s pravdou ven. Na druhou stranu… Kdyby to konečně prasklo, ulevilo by se jí. Honza by to vzdal a ona by se mohla nastěhovat k Romanovi do jejich hnízdečka lásky. A bez výčitek s ním oslavit vítězný zápas jeho klubu. Rudolf ji konečně vzal k sobě na kardiochirurgii. Z toho není nadšený mladý ambiciózní doktor Vencl. Když je tu další Bernát, určitě už se vůbec nedostane k operacím. Možná by pomohlo Soně trochu nadbíhat. Jak na to zareaguje?

Rudolf Bernát nesnáší odmítnutí. Jednomu ale stále čelí – od Míly Jírové. Hledala ho prý na oddělení, což znamená, že jí muselo být hodně zle. Jenže tam nebyl a ona se od nikoho jiného ošetřit nenechá. Rudolf se za ní okamžitě vydá. Samozřejmě k nelibosti své ženy Lídy. Manželčiných slz ani proseb si však nevšímá. Na scény a výčitky bude dost času až pak. Až zjistí, co je s Mílou.

I když jsou cesty Kosíků a Bernátů různé, protínají se u hrobu babičky Ziny. Měla by narozeniny, a tak si každý, kdo ji znal, přijde na hřbitov zavzpomínat. I Petr Kosík s Martinem. Petr se za Rudolfovými zády dohodl s radním Ctiborem, že až Dům na návrší propadne městu, pronajme si v něm ordinaci. Do vypršení lhůty ale zbývají ještě dva dny. A za tu dobu se může stát cokoli.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Cesty domů - 3. díl Zápas:

Cesty domů - 3. díl Zápas
Cesty domů - 3. díl Zápas
Cesty domů - 3. díl Zápas
Cesty domů - 3. díl Zápas
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !