Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 3. díl Zápas

26. 09. 2010 | Cesty domů

Honza se nečekaně dozví, že Soňa není v noci doma. Je vzteky bez sebe, podezřívá ji, že si našla milence. Jenže Soňa mu nic nechce říct. Ještě ne. Rozmyslí si to a najde nakonec odvahu říct Honzovi o Romanovi? Vzdá Honza boj o manželku a vrátí se do Prahy? Dívejte se na čtvrtý díl nového původního seriálu Cesty domů v pondělí 27. září ve 20.00 na Primě.

Honza udělal krok dopředu – našel si práci v hospodářské kriminálce v Hradišti. Ale není zrovna dvakrát nadšený. „Tady tě nedostanou kulky, tady tě dostane nuda,“ vysvětluje mu nový kolega Vejnar. Honza se bojí, že má pravdu. Pokud jde o Soňu, stále přešlapuje na místě. Nebo spíš o krok couvl. Spí v dílně, snáší Rudolfovy narážky, zahodil poslední zbytky hrdosti, ale pořád to nestačí. Navíc nečekaně zjistil, že Soňa nebyla v noci doma. Je vytočený, když mu nechce nic říct. Má milence? A kdo to – sakra – je? 

Soňa ví, že Honza něco tuší, ale kličkuje. Ještě se jí nechce s pravdou ven. Na druhou stranu… Kdyby to konečně prasklo, ulevilo by se jí. Honza by to vzdal a ona by se mohla nastěhovat k Romanovi do jejich hnízdečka lásky. A bez výčitek s ním oslavit vítězný zápas jeho klubu. Rudolf ji konečně vzal k sobě na kardiochirurgii. Z toho není nadšený mladý ambiciózní doktor Vencl. Když je tu další Bernát, určitě už se vůbec nedostane k operacím. Možná by pomohlo Soně trochu nadbíhat. Jak na to zareaguje?

Rudolf Bernát nesnáší odmítnutí. Jednomu ale stále čelí – od Míly Jírové. Hledala ho prý na oddělení, což znamená, že jí muselo být hodně zle. Jenže tam nebyl a ona se od nikoho jiného ošetřit nenechá. Rudolf se za ní okamžitě vydá. Samozřejmě k nelibosti své ženy Lídy. Manželčiných slz ani proseb si však nevšímá. Na scény a výčitky bude dost času až pak. Až zjistí, co je s Mílou.

I když jsou cesty Kosíků a Bernátů různé, protínají se u hrobu babičky Ziny. Měla by narozeniny, a tak si každý, kdo ji znal, přijde na hřbitov zavzpomínat. I Petr Kosík s Martinem. Petr se za Rudolfovými zády dohodl s radním Ctiborem, že až Dům na návrší propadne městu, pronajme si v něm ordinaci. Do vypršení lhůty ale zbývají ještě dva dny. A za tu dobu se může stát cokoli.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Cesty domů - 3. díl Zápas:

Cesty domů - 3. díl Zápas
Cesty domů - 3. díl Zápas
Cesty domů - 3. díl Zápas
Cesty domů - 3. díl Zápas
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles