Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 28. díl – Nic nepovím

14. 02. 2011 | Cesty domů
Vencl sice vzal na vědomí, že se s ním Vendy rozešla, ale ví, že ho má pořád ráda.  Proto se k ní chová jednou zamilovaně, podruhé zle. Jak dopadne jejich poslední setkání? Vendy je z rozchodu s Venclem rozrušená a přizná Soně, že se začíná hroutit. Soňa se bojí, aby Vendy zase nezkolabovala vyčerpáním, proto ji raději odveze do nemocnice.

Rudolf se snaží přimět Petra ke společné mstě Hlaváčkovi.
Co mu na to Petr řekne a co pak udělá Martin? Šimon si nemůže zvyknout na to, že se k nim nastěhovala Helča a zavedla přísný řád. Mnohem víc ho zajímá zdravotní stav Vendy, která leží u něj na oddělení. Co se dozví z jejích testů? 

Sledujte dvacátý osmý díl seriálu Cesty domů v pondělí 14. února ve 20.00 na Primě.


Vencl sice vzal na vědomí, že se s ním Vendy rozešla, ale ví, že ho má pořád ráda. Co kdyby to dali zase dohromady? Začal by ho konečně docent prima-cesty-domu-28-dil-rudolfrespektovat alespoň jako přítele své dcery, když už ho nerespektuje jako doktora? Vencl sám neví, proto se k Vendy chová jednou mile, podruhé zle. Hraje si s ní jako kočka s myší. Jak dopadne jejich další setkání? A co ambicióznímu doktorovi nabídne primář kardiochirurgie?

Šimon si nějak nemůže zvyknout, že se k nim nastěhovala Helča, která u nich doma zavedla přísný řád. Je uvařeno, vypráno, upečený koláč, Helča zkrátka chce, aby všechno bylo jako ze škatulky. Dokonce i Šimon. Jenže ten si připadá nějak divně. Jako v kleci. Mnohem víc než Helča a její sekýrování ho v tuto chvíli zajímá zdravotní stav Vendy, která leží u něj na oddělení. Co se dozví z jejích testů? A co Vendy Šimon pod nátlakem slíbí?

Rudolf je naštvaný, protože zjistil, že věci najednou neběží tak, jak on nařídil. Že se svět netočí jenom kolem něj. Petr odmítl pomstít se společně s ním Hlaváčkovi. Minulosti už má prý dost. Martin kvůli tomu Rudolfovi udělil dost nepříjemnou lekci. V podstatě mu elegantně plivl do tváře. A s Vendy se něco děje, ale ona nechce říct co. Rudolf nesnáší emoce a najednou je jich všude kolem plno. Co s tím má dělat?

Vendy je z rozchodu s Venclem rozrušená. S někým by si o tom potřebovala promluvit. A nejen o tom. Šla do nemocnice za tátou, ale nenašla odvahu říct mu úplně všechno. Ani Soně ne. Místo toho se opět sešla s Venclem. Co jí ten grázl řekl, že se vrátila v tak zuboženém stavu? Vendy přizná Soně, že už nemůže dál. Soňa se bojí, aby Vendy zase nezkolabovala vyčerpáním, proto ji raději odveze do nemocnice a nechá Vendy udělat krevní testy. Jaká bude její diagnóza?

Honza se snaží vyžehlit Moničin malér s mankem. Donutí ji, aby se šla svému nadřízenému omluvit. A zaplatí za ni její dluh. Jenže ona to bere jako ponižování. Proč by se měla omlouvat? Nic přece neprovedla, ale nikdo jí nevěří. A nevěří jí ani Honza. Ten chce, aby si našla novou práci. Ale Monika by chtěla být co nejvíc s ním. Má ji Honza ještě vůbec rád?

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 28. díl – Nic nepovím:

Cesty domů - 28. díl – Nic nepovím
Cesty domů - 28. díl – Nic nepovím
Cesty domů - 28. díl – Nic nepovím
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zaujimavá zápletka
Obrázek uživatelky
profil
ozaj, dobré to je
Obrázek uživatelky
profil
sleduji Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
pozrieme si to
Obrázek uživatelky
profil
pozrieme si to
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek