Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 21. díl – Zákon padajícího

28. 11. 2010 | Cesty domů

Honza a Vejnar nechají na policii předvést Pavelku, který uvízl v síti podezřelých při zátahu na výrobu a distribuci načerno páleného alkoholu. Honza ví, že za celou akcí stojí Roman, ale nemůže to dokázat. Podaří se mu to někdy?

  Do černého obchodu se nechtěně namočila i Bety, když souhlasila s tím, aby si u ní ve sklepě Pavelka nechal nějaké bedny. Jaké to pro ni bude mít důsledky?  Vencl začal chodit s Vendy, takže ho teď Soňa potkává nejen v nemocnici, ale i ve vile. Vylepší se jejich vztahy?  Lída zápasí s domácností i se strachem, kdo vysoudí kluky. Uvědomuje si, že Honzovy šance mohou být velké. Soňa se připravuje na nejhorší variantu. Co bude dělat, jestli o kluky přijde?

Sledujte dvacátý první díl seriálu Cesty domů v pondělí  29. listopadu ve 20.00 na Primě.

Honza a Vejnar nechají na policii předvést Pavelku, který uvízl v síti podezřelých při zátahu na výrobu a distribuci načerno páleného alkoholu. Honzovi je jasné, že za celou akcí stojí Roman, ale nemůže to dokázat. A Pavelka to moc dobře ví. Ví i to, že je pro Romana a hlavně pro Orly důležitý, takže Roman udělá všechno, aby svého hráče z maléru dostal. Nebo se tentokrát přepočítal?

Bety má plnou hlavu starostí. Tušila, že kšefty s Drzounem a jeho kumpány nemůžou dopadnout dobře.  Myslela si, že si nějakou tisícovkou přilepší, a místo toho má na krku pořádný malér. Z Drzouna vylezlo, že místo hnojiva si u ní ve sklepě uskladnili bedny načerno páleného alkoholu. Bety ví, že se nebezpečného zboží musí narychlo zbavit. Jak to jenom udělat? Drzoun jí nabízí pomoc. Může se na něj alespoň jednou spolehnout?

Honza pořád trvá na tom, že chce kluky do své péče. A už přešel od slov k činům. Poslal k Bernátům svého právníka. Soňa pochopila, že Honza nemluví do větru a opravdu se chce o kluky soudit. A uvědomuje si, že jeho šance nejsou zanedbatelné. Kdyby ho tak mohla zastavit a rozumně s ním všechno probrat. Místo toho se připravuje na nejhorší variantu. Co bude dělat, jestli o kluky opravdu přijde?

Lída zápasí s domácností, bez Rudolfa si připadá naprosto nemožná. Navíc se v ní usadil strach, jak to dopadne mezi Soňou a Honzou. Opravdu dojde až k nejhoršímu a oni se o kluky budou přetahovat u soudu? Věděla by, jak situaci vyřešit. Kdyby Soňa řekla Romanovi, ať se odstěhuje z vily, Roman by nebyl blízko kluků. A Honza by se uklidnil. Přistoupila by Soňa na něco takového? A jak by na její návrh Roman zareagoval?

Ve vile se nezabydlel jen Roman, ale taky Vencl, který chodí s Vendy. Soňa si pořád nemůže zvyknout, že ho tu potkává. Obzvlášť, když jí ambiciózní doktor neustále nadbíhá a nešetří lichotkami. Myslí to vůbec s Vendy vážně? Nebo pořád doufá, že uspěje u Soni?


Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Cesty domů - 21. díl – Zákon padajícího:

Cesty domů - 21. díl – Zákon padajícího
Cesty domů - 21. díl – Zákon padajícího
Cesty domů - 21. díl – Zákon padajícího
Cesty domů - 21. díl – Zákon padajícího
Cesty domů - 21. díl – Zákon padajícího
Cesty domů - 21. díl – Zákon padajícího
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
se tesim na vecerni program....ale co soutez...asi ve chvilich reklamy...tu tedy nemusim-stale se jen opakuji
Obrázek uživatelky
profil
ty seriály jsou jak přes kopírák...samý intriky, podvádění, nevěry..pomalu každej s každým.., navrch frajer, uvnitř grázl..(a mít doma "Švehlíka", tak ho dávno vykopnu)Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles