Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 18. díl – Pomsta

17. 11. 2010 | Cesty domů

Honza přišel o důležitého svědka v Romanově kauze. Roman totiž zaplatil Ireně rehabilitaci u moře a ta najednou tvrdí, že si vše vymyslela. Jak si s tím Honza poradí? Kači překvapí při krádeži v ordinaci Na Návrší dívku Moniku. Krádež vyšetřuje Honza, který nechá Moniku jít. Jejich cesty se ale zanedlouho opět zkříží. Kdo je neznámá dívka a jak ovlivní životy lidí v Hradišti? Roman přesvědčí Soňu, že za Ireninu nehodu nemůže. A ptá se, jestli stále platí nabídka na společné bydlení ve vile Bernátových. Co mu Bernátovic rodina odpoví? Rudolf a Petr se dostanou opět do sporu. Tentokrát ne jenom kvůli ordinaci, ale taky kvůli svým dětem – Vendy a Šimonovi.

Sledujte osmnáctý díl seriálu Cesty domů ve středu 17. listopadu ve 20.00 na Primě.

Kači překvapí při krádeži v ordinaci Na Návrší dívku Moniku. Rudolf přivolá Honzu, ten ale nechá Moniku utéct. Má jiné starosti než honit vyděšenou holku. Je jasné, že je to narkomanka, ale v ordinaci nic neukradla, tak nač jí komplikovat život. A sobě přidělávat práci. Cesty Honzy a Moniky se ale opět zkříží. Kdo je neznámá dívka a jak ovlivní životy lidí v Hradišti?

Roman zaplatil Ireně rehabilitaci u moře. Honza si o jeho důvodech myslí své. A pořád se nemůže smířit s tím, že Ireniným odjezdem přijde o důležitého svědka v Romanově kauze. Ztrácí naději, že tenhle případ někdy dotáhne do konce. A dráždí ho i fakt, že se Roman pořád pohybuje v blízkosti jeho rodiny a on tomu nemůže nijak zabránit. Naštěstí má Vejnar v záloze jiného člověka ochotného svědčit. Kdo to bude?

Na Soňu Romanovo gesto udělalo dojem a zdá se, že mu skoro odpustila. Roman se dušuje, že nikdy nikomu neublížil, Soňa nemá důvod mu nevěřit. Naopak, znovu si ho pomaličku pouští do života. Když se jí Roman zeptá, jestli ještě pořád platí nabídka bydlení ve vile, Soňa není proti. Jak na tenhle nápad bude reagovat Bernátovic rodina?

Petr s Rudolfem se dostanou opět do sporu. Rudolfa rozzuří, když zjistí, že Petr hodlá ordinovat každý den. Má plné zuby nejen jeho, ale i celé ordinace se všemi pacienty. A chce odstoupit od smlouvy. Petr se cítí dotčený. Rudolf ho vyštval z nemocnice a chce ho vyštvat i z ordinace. Petr chce, aby se mu Rudolf omluvil za to, že Vendy postřelila Šimona. Dočká se omluvy?

Šimon trpí jako zvíře a ještě je terčem posměchu své rodiny. Svůj nasolený zadek Vendy jen tak nedaruje! Zosnuje dokonalou pomstu. Buď se mu Vendy omluví, nebo zažije něco, co si bude pamatovat do konce života. Vendy je sice vyděšená, ale především hrdá. Než by se omluvila, to si radši překousne jazyk. Kvůli Šimonově pomstě se ale ocitla v prekérní situaci. Jak si s ní poradí?

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Cesty domů - 18. díl – Pomsta:

Cesty domů - 18. díl – Pomsta
Cesty domů - 18. díl – Pomsta
Cesty domů - 18. díl – Pomsta
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
se těším na dnešní dílSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jjo se nám to pěkně rozjíždíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak budeme zase koukat ......Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
se na to dívat.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
dil pokracovani ..uz se tesim...dnes vecer
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles