Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 16. díl – Nový začátek

10. 11. 2010 | Cesty domů

Roman je vytočený na maximum. Kromě Karolíny, která ho chce o všechno obrat, na něj nastoupila taky Irena. Vyhrožuje, že policii předá materiály, které ukazují na machinace s fotbalovými zápasy. Povede si lépe alespoň u Soni? Rodina Bernátových se bojí o Vendy.

Ta ukončila studium a rozhodla se, že bude pracovat jako servírka v Hospodě U Bety. Petr doma slaví začátek svého nového života. Bohužel bez Paciny. Kdy najde odvahu říct o ní konečně svým synům? Igor Bouda alias Drzoun si s Bety domluvil, že si něco uskladní u ní ve sklepě. S tím Bety nemá problém. Mnohem větší starosti jí dělá, že jejímu synovi Patrikovi začíná chybět táta.

Sledujte šestnáctý díl nového původního seriálu Cesty domů ve středu 10. listopadu ve 20.00 na Primě.

Roman je vytočený na maximum. Kromě Karolíny, která mu dělá problémy průběžně, na něj nastoupila taky Irena. Vyhrožuje, že policii předá materiály, které ukazují na machinace s fotbalovými zápasy. A Karolína už nechce odstupné. Chce pro změnu všechno! Roman si připadá, jako když ho ženou na porážku. Kéž by pro něj měla pochopení alespoň Soňa. Jenže i ta najednou používá ultimáta. Jestli jí Roman zase lže, už ho nechce nikdy vidět.

Rodina Bernátových se bojí o Vendy, která po hádce s Rudolfem utekla z domu. Vědí jen, že zrušila své studium na vysoké škole. Pak se objeví s novinou, že si našla práci jako servírka v hospodě U Bety. Rodina z toho není nijak nadšená. Vendy není ještě úplně zdravá, mohla by znovu skončit na JIPce. Nejvíc naštvaný je Rudolf. Co poví své dceři, až mu natočí jeho první pivo?

Igor Bouda alias Drzoun si s Bety domluvil, že si něco uskladní u ní ve sklepě. S tím Bety nemá problém. Mnohem větší starosti jí dělá, že jejímu synovi Patrikovi začíná chybět táta. Táta, se kterým by šel pouštět draka, jako všichni ostatní kluci. Prosí Drzouna, jestli by nešel s Patrikem on. Ale Drzoun se necítí na to, aby si hrál na tátu. S dětmi to nikdy neuměl. Mohl by to zkusit třeba Martin Kosík? 

Pacina připravila Petrovi překvapení. Pohoštění na oslavu Petrovy výpovědi z nemocnice. Petra tím ale zahnala do úzkých. Hrozně rád by u ní zůstal, ale už má jiné plány. Chce sice slavit začátek svého nového života, ale doma s Martinem a Šimonem, se kterými se už domluvil. Pacinu s sebou vzít nemůže, klukům pořád ještě neřekl, že se s ní schází. Jak to jenom Pacině říct a neurazit ji? Pacina má pro něj ale ještě jedno překvapení.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Cesty domů - 16. díl – Nový začátek:

Cesty domů - 16. díl – Nový začátek
Cesty domů - 16. díl – Nový začátek
Cesty domů - 16. díl – Nový začátek
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Moc hezký seriál, škoda že se vysílá ve stejný čas jako Pošta pro tebe
Obrázek uživatelky
profil
že je dobře když je na výběr - přece nemusím koukat na vše , ale jen na to co mi zaujme - tento seriál je zrovna můj oblíbený
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka