Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cesty domů - 15. díl – Protekce

7. 11. 2010 | Cesty domů

Vendy se rozhoduje, jestli se vrátí do školy, nebo ne. Proto se jde na svůj zdravotní stav zeptat přímo Petra Kosíka. Jenže Rudolf ji předběhne a za jejími zády Vendy domluví ve škole přerušení studia. Jak na to jeho paličatá dcera zareaguje?

Honza má v ruce další materiály proti Romanovi. Snaží se Soňu přesvědčit, že Roman je nebezpečný. Navíc se s Romanem opět střetne. Soňa jich má plné zuby obou. Patrik Kopecký trvá na tom, že ho Martin osahával. Ten ale tvrdí, že je to nesmysl. Kdo z nich má pravdu a kdo lže? Petr dá v nemocnici výpověď. Děkuje Pacině, že mu k tomu dodala odvahu. Co mu na to řekne Rudolf? 

Sledujte patnáctý díl seriálu Cesty domů v pondělí 8. listopadu ve 20.00 na Primě.

 

Vendy se rozhoduje, jestli se vrátí do školy, nebo ne. Proto se jde na svůj zdravotní stav zeptat přímo Petra Kosíka. A podle toho se rozhodne, co udělá. Své plány chce rodině oznámit u večeře. Jenže Rudolf má taky novinu. Předběhl ji a za jejími zády Vendy domluvil ve škole přerušení studia. Vendy reaguje jako pravá Bernátová. Co ještě domluvil se svým kamarádem ze studií? Že by protekci u přijímaček? Co nakonec Rudolfova paličatá dcera udělá?

 

Rudolf si vychutná Soňu. Kvůli pozdnímu příchodu ji odvolá z operace Pavla Nováka. Má pocit, že je nesoustředěná, její osobní problémy ji odvádějí od práce. Místo, aby se dala konečně do kupy, je na tom ještě hůř. A on nechce riskovat život pacienta. Zavelí proto, že Nováka bude operovat Ríša. Jenže ten je z nečekané operace tak nervózní, že zkazí, co může. Jak operace nakonec dopadne?

 

Vejnar zjistil, kdo bydlí na Hamzíkově ubytovně. Odhalí, že jsou to hlavně běženci a lidi bez pracovního povolení, kteří pracují v přísně střeženém objektu mimo město. Tato informace udělá Honzovi radost. Potřeboval by Romana vyprovokovat. A taky by chtěl, aby mu Soňa konečně uvěřila, že je Roman nebezpečný grázl. Místo toho provokuje hlavně Roman Honzu. A Soňa je znechucená tím, že se o ni oba perou jako dva pitomci.

Bety Kopecká je zoufalá. Její syn Patrik trvá na tom, že ho Martin obtěžoval. Bety tomu pořád nemůže věřit. Všechny Kosíky zná celá léta. Byl by Martin něčeho takového schopný? A dokázal by si něco takového Patrik vymyslet? Jak Bety nakonec celou situaci vyřeší?

 

Petru Kosíkovi se ulevilo. Konečně se odhodlal k tomu, že dal v nemocnici výpověď. Odvahu mu dodala Pacina. Řekla, že jí nevadí, když se stane z internisty obyčejným obvoďákem. Tak se Petr těší, že bude ordinovat už jenom v ambulanci a zbaví se stresu v nemocnici. Kéž by tak Petr našel odvahu i k tomu, aby veřejně přiznal svůj vztah s Pacinou.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Cesty domů - 15. díl – Protekce:

Cesty domů - 15. díl – Protekce
Cesty domů - 15. díl – Protekce
Cesty domů - 15. díl – Protekce
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobre odpozerané zo života
Obrázek uživatelky
profil
moc se mi líbí tento seriál,je opravdu ze života,tak to chodí v životě,to natočili opravdu skvěle.Klobouk dolů fandím
Obrázek uživatelky
profil
asi trochu nesouhlasím,tady se každý ke každému ještě nedostal.V Ordinaci je to trochu jinak a už ani nespočítám kolik partnerek měl petr rychlý,alias Mádl
Obrázek uživatelky
profil
Docela mi vadí,jak tu každý spí s každým Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles