Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 133. díl – Propuštěn

28. 08. 2012 | Cesty domů

Cesty domů se opět vracejí na televizní obrazovky! Co přinese 133. díl vysílaný 29.8. 2012?

 

Helena jezdí denně za Václavem do nemocnice. Jeho stav se ale vůbec nelepší a Helena má i další důvod k obavám. Potřebuje sehnat peníze na drahou a náročnou operaci malé holčičky Kristýnky. Kde je vezme? A co jí Václav ještě nabídne? Honza řeší případ devítiletého Tomáše, který ve škole vypadl z okna. Chlapcův otec a škola z toho viní učitelku Aničku. Komu dá Honza zapravdu? A hlavně – přežije chlapec svá těžká zranění? Bára zvažuje, jestli pomůže Hamzíkovi, aby se sešel s dcerou. Z úvah ji vytrhne nCesty domů 133. díl – Propuštěnečekaná návštěva. Z Paříže přijela rozrušená Sylva. Co se stalo? A jaká další návštěva ještě Báru zaskočí?

 

Cesty domů - 133. díl:

 

Ve 133. dílu seriálu Cesty domů vysílaného 29.8. 2012 dostal Honza na rozjezd po dovolené poměrně zapeklitý případ. Ve škole, kam chodí i jeho kluci s Dorotkou, vypadl z okna devítiletý kluk, Jonášův spolužák. Ředitel z toho viní třídní učitelku Aničku Juklovou. Ta se dušuje, že kluka vyprovázela po chodbě. Když viděla pár metrů před sebou jeho otce, poslala Tomáše za tátou a sama šla zpátky do třídy. Otec zraněného chlapce ale tvrdí, že syna na chodbě vůbec neviděl. Nová kolegyně Honzy a Vejnara – Cesty domů 133. díl – Propuštěnporučík Květa Kučerová, má jasno. Na vině je učitelka, že kluka neodvedla za ruku až k tátovi. Honza ale váhá, něco se mu nezdá. Budou policajti věřit mladé učitelce, nebo chlapcovu otci - vlivnému podnikateli?  A hlavně – přežije Tomáš těžká zranění, která utrpěl?

 

Ve 133. dílu seriálu Cesty domů vysílaného 29.8. 2012 chodí Helena každý den do nemocnice za Václavem. Jeho stav se bohužel nelepší. Snaží se být veselá a silná, ale kromě strachu o Václava na ni doléhá spousta dalších starostí. Její nadace Lucie pomáhá nemocným dětem. Jednou z nich je i šestiletá Kristýnka, která má těžkou srdeční vadu. Její stav se zhoršuje a Helena potřebuje sehnat peníze na složitou operaci. Jenže Václavův infarkt všechno zkomplikoval. Ani sponzoři jí nechtějí pomoct . Helena tuší, že situaci by mohlo zachránit, kdyby se vedení firmy dočasně ujal Václavův syn Filip. Jenže Václav o něčem takovém vůbec nechce slyšet. Co místo toho Heleně nabídne?

 

Cesty domů 133. díl – PropuštěnI Bára už se po dovolené aklimatizovala, ale nedá jí spát nahrávka, kterou jí poslal Roman. Copak by opravdu mohla Romanovi pomáhat? Když o něm Honza pořád mluví jako o svém úhlavním nepříteli? Na druhou stranu – mohla by odmítnout pomoc Nikole – holčičce, která nemůže za to, jakého má otce? Báru z rozhodování nad tím, jak se zachovat, vytrhne nečekaná návštěva. Z Paříže přijela Sylva. Pořádně naštvaná, ale taky dost nešťastná. A Bára má najednou úplně jiné starosti. Co se v Paříži stalo? A jaká další návštěva Báru ještě překvapí?

 

Manželství Petra a Paciny se pořád topí v krizi. Pacina se rozhodla dát si oddechový čas. Ne od Petra, ale od staroušků, o které pečovala  v charitě. Začala proto pracovat jako dealerka náhradních automobilových dílů. Zatímco rozváží zboží, Petr trne hrůzou. A taky se užírá žárlivostí. Pacina je mladá a krásná ženská plná života a teď se bude pohybovat mezi samými chlapy, navíc mnohem mladšími, než je on. Bojí se, že už o něj nebude stát. Jsou jeho obavy na místě? Co udělá Pacina, až se vrátí domů?

 

Sledujte 133. díl seriálu Cesty domů ve středu 29.8. 2012 ve 20.00 hod. na Prima family.

 

 

Zdroj, foto: Prima Family
Petra Škodová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 133. díl – Propuštěn:

Cesty domů 133. díl – Propuštěn
Cesty domů 133. díl – Propuštěn
Cesty domů 133. díl – Propuštěn
Cesty domů 133. díl – Propuštěn
Cesty domů 133. díl – Propuštěn
Cesty domů 133. díl – Propuštěn
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj