Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 0. díl Návrat

18. 09. 2010 | Cesty domů

Seznamte se s rodinami Bernátů a Kosíků z městečka Hradiště. Hlavy obou rodin, doktory Rudolfa Bernáta a Petra Kosíka, kdysi rozdělila velká tragédie. Od té doby se oba důstojní pánové k smrti nenávidí – podobně jako kdysi slavní Montekové a Kapuleti ze Shakespearova dramatu.

Zapomenou na příčinu svého dávného sporu, nebo bude muset dojít k další tragédii? Dívejte se v sobotu 18. září ve 20.00 na exkluzivní předpremiéru úvodního dílu nového původního seriálu Televize PRIMA Cesty domů.

Střelba, skok do Vltavy a rozchod! Úvodní díl nového seriálu Cesty domů začne pěkně akčně. Doktorka Soňa Mašková utíká i se dvěma syny od manžela, kvůli kterému ji dokonce postřelili. Rozhodla se vrátit domů, k rodičům a sourozencům. Její muž, kriminalista Honza Mašek, se ale nehodlá své rodiny vzdát. Jenže to ještě netuší, že jeho boj o rodinu zkomplikuje soupeř – podnikatel Roman Hamzík. Sonina láska ze střední školy se totiž opět objeví v jejím životě a ona ji neodmítne… Ve hře jsou tak najednou dva muži, z nichž jeden je na dně a druhý na výsluní, soupeřící o „jejich“ krásnou ženu.

Nejen Soňa ale hledá své cesty domů. Její otec Rudolf Bernát, vyhlášený kardiochirurg a primář v nemocnici, je díky závěti své zesnulé matky jemně řečeno rozladěn. Matka, která je už rok po smrti, mu stále zasahuje do života. A připravila si k tomu „ďábelský“ plán. Jejím posledním přáním bylo, aby ordinaci, jejíž půlku mu v závěti odkázala, vedl s doktorem Petrem Kosíkem, kterému svěřila druhou polovinu. Pokud se spolu nedomluví, dům s ordinací a Zininým bývalým bytem připadne městu. Jak se ale mohou domluvit dva nesmiřitelní muži?

Petr Kosík pracuje na interně v místní nemocnici a o závěti Ziny Bernátové samozřejmě ví. Rudolfa Bernáta, svého bývalého spolužáka a kdysi nejlepšího kamaráda, posledních téměř třicet let nesnáší, je ale ochotný udělat první krok. Je k tomu však ochotna i druhá strana?
A proč Rudolfa Bernáta mnohem víc nenávidí Petrův syn – fotbalový trenér Martin?

V hlavních rolích nového seriálu Cesty domů uvidíte Aloise Švehlíka, Pavlu Vitázkovou, Miroslava Etzlera, Jana Dolanského, Ladislava Potměšila, Jitku Smutnou, Viktora Limra, Jana Zadražila, Petru Horváthovou, Miluši Šplechtovou, Kamilu Špráchalovou, Pavla Soukupa, Veroniku Jeníkovou, Lucii Štěpánkovou a další.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Cesty domů - 0. díl Návrat:

Cesty domů - 0. díl Návrat
Cesty domů - 0. díl Návrat
Cesty domů - 0. díl Návrat
Cesty domů - 0. díl Návrat
Cesty domů - 0. díl Návrat
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !