Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Adam Drábek novou posilou seriálu Svatby v Benátkách

20. 02. 2015 | Svatby v Benátkách
Fanoušci Svateb v Benátkách si nemohli nevšimnout nového kluka, který v druhé řadě oblíbeného primáckého seriálu převzal roli Dana Drozda, syna Petry Hřebíčkové. Jmenuje se Adam Drábek. V první řadě seriálu hrál Dana Kryštof Zapletal, který musel s natáčením skončit kvůli škole.

Adam Drábek
je z Prahy, v červnu mu bude třináct let a do role byl obsazen po amerových zkouškách jako většina herců. V minulosti si už zahrál v seriálu Přešlapy syna Davida Matáska a Soni Norisové.

Adam Drábek novou posilou seriálu Svatby v BenátkáchObjevil se také v pohádce Tři bratři a zkušenosti má i z reklam.  Adam chodí zatím na základní školu, nejvíc ho prý baví přírodopis a matematika. Rád by udělal přijímačky na šestileté gymnázium.  Chtěl by být hercem, proto přemýšlí o tom, že by zkusil přijímačky na konzervatoř. „Nebo možná až pak později na DAMU, ale nevím, jestli to nebude moc těžké,“ zvažuje Adam Drábek – nová posila seriálu Svatby v Benátkách.

Se svou seriálovou sestrou-dvojčetem Emou (Hedvika Čermáková), která je o něco málo mladší, se potkali až na natáčení, ale hned utvořili nerozlučnou dvojici, jako by byli opravdoví sourozenci. Co Adama baví? „Kromě hraní mě baví programovat na počítači, jezdím na koloběžce a chodím na gymnastiku – na trampolíny,“ říká.

Seriál Svatby v Benátkách prý znal už v době, kdy v něm ještě nehrál, viděl několik dílů. „Super bylo, že hned první natáčecí den jsem seděl u stolu mezi všemi herci, vedle Petry Hřebíčkové, kterou mám moc rád. Viděl jsem jí jen v televizi a teď s ní můžu hrát. A vůbec se všema. To byl pro mě super zážitek, a pořád je,“ říká Adam Drábek.

Novou posilou seriálu Svatby v Benátkách je Adam Drábek


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles