Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

250 dílů seriálu Cesty domů

10. 03. 2014 | Cesty domů
Cesty domů se dopracovaly už k neuvěřitelnému 250. dílu, který si nenechte ujít v pondělí 10.3. 2014. Co jste během více než tří let vysílání mohli v seriálu vidět? Zásadní dějové zvraty se odehrávaly především kolem dvou doktorů Rudolfa Bernáta (Alois Švehlík) a Petra Kosíka (Ladislav Potměšil) a jejich rodin.

Na začátku příběhu byli úhlavními nepřáteli a diváci postupně rozkrývali, co je příčinou jejich dávného sporu, včetně toho, že jsou nejen bývalí nejlepší kamarádi, ale také švagři. Rudolf měl na začátku příběhu šťastnou a rozvětvenou rodinu a milující manželku. Ta mu ale zemřela na rakovinu a on sám skončil ve vězení. Petr se naopak oženil a těšil se z prvního vnoučete. Oba pánové v životě o hodně přišli, ale nakonec zapomněli na spory a znovu se z nich stali přátelé.

250 dílů seriálu Cesty domůSvé si v seriálu Cesty domů za 250. dílů zažil například Miroslav Etzler, kterého můžeme jako jednoho z mála herců vidět od prvních dílů až dosud. V úloze policejního kapitána Honzy Maška vstoupil do děje jako naprostý životní ztroskotanec. Přežil rozpad manželství, smrt ženy, postřelení svým úhlavním nepřítelem, našel si nový vztah a svým dvěma synům novou matku a nevlastní sestřičku.

Šťastnou rodinu ale bohužel ohrozila jeho stará láska, z níž se vyklubala pořádná psychopatka, která nakonec tragicky zemřela. Díky ní ale Honza Mašek zjistil, že má dalšího – už dospělého syna.  Vzápětí se stal ještě otcem dvojčátek. V posledních dvou sériích seriálu Cesty domů diváci sledují osudy úplně nové rodiny Kenigrových,  kterou pevnou rukou řídí soudkyně Simona (Veronika Freimanová).

I ona se potýká s traumaty z minulosti. Momentálně se ale se ctí snaží vybruslit ze zapeklitého milostného trojúhelníku. Ve 250. díle se žárlivost jejích nápadníků – soudce Semeráda a policejního plukovníka Mladého vyhrotí a oni se poperou. Rvačka nezůstane utajena a celá rodina Kenigrových se tak dozví o Simonině nevěře.  Pro kterého z mužů se Simona rozhodne?

Honza nadále pracuje u policie a přesto, že se s ohledem na rodinu chtěl věnovat práci méně času, vždycky se najde nějaký případ, který si žádá jeho plné pracovní nasazení. Jako například kauza mafiána Záviše. Tentokrát se zdá, že díky udání má policie Záviše konečně v hrsti. Jenže to by do něj nesměla být zamilovaná Veronika, bývalá žena policejního kapitána Duška. Přesvědčí Záviš Veroniku o své nevině? Co se mezi ní a Závišem odehraje?

Cesty domů se dopracovaly k jubilejnímu 250. dílu,
který uvidíte v pondělí 10.3. 2014

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 250 dílů seriálu Cesty domů:

250 dílů seriálu Cesty domů
250 dílů seriálu Cesty domů
250 dílů seriálu Cesty domů
250 dílů seriálu Cesty domů
250 dílů seriálu Cesty domů
250 dílů seriálu Cesty domů
250 dílů seriálu Cesty domů
250 dílů seriálu Cesty domů
250 dílů seriálu Cesty domů
250 dílů seriálu Cesty domů
250 dílů seriálu Cesty domů
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda